Ved bookning af overstående bryllupsvideo pakker er det en videograf som kommer ud til jeres bryllup. Videografen er Rene Skou -  Producer og Founder af Capturing Moments.

Ekstra goodies

Pakke priser og så alligevel ikke

Man kan ikke sætte en pris på kærlighed og intet bryllup er ens. Derfor er det absolut vigtigste for mig at i får video og billeder der stemmer overens med jeres ønsker. Til inspiration og for at give jer et eksempel på hvordan video og billeder kan skrues sammen og prissættes har jeg lavet overstående pakker. Passer en af disse pakker til netop jeres behov er det perfekt, hvis ikke så står jeg klar til at lytte til jeres ønsker. Har i derfor ideer til noget der ikke er en del af pakkerne, sig endelig til.

Forevige talen fra din kommede ægtefælle samt familie og venner

Når du vælger pakke 2 får du som noget ekstra en video, hvor alle taler bliver filmet og klippet sammen til en samlet video. Her får du mulighed for gense hvad din familie og venner havde at sige til dig. Helt unikt at genopleve. I løbet af jeres bryllupsdag sker der så mange ting. Dagen vil gå langt hurtigere end i havde forventet. Derfor er det utroligt vigtigt at få foreviget nogle af de ord der bliver sagt – både til hinanden, men også fra familie og venner.