Det siger tidligere brude om Capturing Moments

Er du interesseret i at høre lidt omkring hvad tidligere brude/par synes om at have brugt Capturing Moments til at forevige deres unikke dag med video og billeder? – Se med herunder og hør om omkring hvad andre har synes var særligt godt ved at bruge Capturing Moments.

Det synes Michelle og Thomas

Kig med her og se hvad Michelle og Thomas synes om Capturing Moments, og se hvad de synes om resultatet. Vi kan godt spoile at Michelles begejstring er svær at skjule i videoen.


Det synes Gitte og Anders

Vi havde fornøjelsen af at forevige Gitte og Anders’ romantiske bryllup i Skagen. De blev så glade for videoerne som de fik leveret, at de gerne vil give et par ord med på vejen. Se videoen og hør lidt omkring hvad de synes om Capturing Moments.


Det synes Mille og Stefan

Mille & Stefan blev så glade for deres bryllupsvideo, at de ville lave en lille video hilsen hvor de fortæller om det resultat de har fået, samt hvordan de oplevede Capturing Moments på dagen. Eftersom deres søde hund også er en del af familien skulle den selvfølgelig med i videoen.

Facebook anmeldelser
Capturing Moments
5.0
Based on 13 reviews
powered by Facebook
Rasmus Dons
Rasmus Dons
2020-02-20T20:00:44+0000
Som sådan en smånærig Jysk gom, fandt jeg ud af, at jeg også er sådan semi-narcissistisk, hvilket vil sige, at det... virkelig, VIRKELIG, var “money well spend” at hyre René, så jeg kan gense min egen (og andres) taler fra brylluppet i perfekt kvalitet og med fremragende lyd. GE-NI-ALT! 8 stjerner********.read more
Liv Martine Hansen
Liv Martine Hansen
2019-12-18T16:04:22+0000
Rene er den vildeste fotograf og har øje for æstetik. Du bemærker ikke at Rene er der, men han fanger alle de... øjeblikke, du kun tør drømme om, at have for evigt som minde. Renes redigering af videoerne kan ikke beskrives med ord. Rene har fået mig til at stortude, jeg ved ikke hvor mange gange. Ikke fordi han har gjort noget forkert, men fordi hans måde at håndtere videoer på og fange stemninger er noget af det mest rørende jeg nogensinde har oplevet. Jeg er taknemmelig for, at Rene kom forbi min vej, for han kan noget ganske særligt. Rene får vores vildeste anbefalinger!! Han er uden sammenligning den bedste videograf på bryllupper i DK!read more
Katrine Drachmann-Sonne
Katrine Drachmann-Sonne
2019-12-05T10:08:32+0000
Vi blev gift i September og har fået taget de flotteste billeder og film, lige som vi havde drømt om. I en proces som... bryllupsplanlægning, må man overveje hvor man skal gå all in og hvor der kan spares. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at en god foto- og videograf er på top 3 over bedste investeringer vi har gjort. Rene fik meget ros for at være “usynlig” af vores gæster, mens stadig at have formået, at få så mange fantastiske billeder og film i kassen. Professionelt arbejde fra start til slut. De bedste anbefalinger fra os 🏆🏆🏆🏆🏆🏆read more
Anna Kirstine Damsgaard Christensen
Anna Kirstine Damsgaard Christensen
2019-11-27T13:37:14+0000
Vi blev gift 27 april 2019 og var ikke et sekund i tvivl om at vi ville have en videograf til at forevige vores store... dag, og hvor er vi glade for at vi valgte Rene til netop den opgave. Rene var med os hele dagen, og det er uden tvivl den bedste beslutning nogensinde. Vi knuselsker filmen fordi Rene formåede at fange hele stemningen, og udover det er han bare en virkelig rar og sød person. Det at have video er noget helt andet end billeder, så vi kan kun anbefale Rene til kommende brudepar. Rene tak fordi du var en del af vores store dag, vi er dig så taknemlig 😍 1000 stjerner ud af 1000 🤩read more
Lenea Pedersen Lind
Lenea Pedersen Lind
2019-11-27T10:17:35+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Min mand og jeg blev gift i august i år. Vi talte længe om, hvorvidt vi skulle... investere i en filmfotograf, som kunne forevige vores dag med levende billeder. Vi blev meget inspireret af Renes arbejde, og valgte at få filmet dagen. Noget tid efter brylluppet modtog vi både en stemningsvideo med sekvenser fra hele dagen og en video med alle taler og indslag. Det er uden tvivl den vigtigste beslutning, vi tog i forbindelse med brylluppet. Fantastisk stykke arbejde, god klippeteknik og smukke detaljer. Det er fuldkommen som at genopleve det hele. Det er uvurderligt, og jeg kan kun anbefale alle brudepar at gøre det samme. Rene er utrolig dygtig og imødekommende. Han formår at fange alle de vigtige øjeblikke med sit æstetiske blik og så fornemmer man slet ikke, at der filmes i løbet af dagen. Tusind tak for fantastiske film!read more
Anna Sprogøe
Anna Sprogøe
2019-11-23T19:01:54+0000
Vi var meget i tvivl om, om vi ville bruge bryllupsbudget på en videograf, når vi i forvejen havde booket en... fotograf. I frygt for at fortryde noget, valgte vi at kontakte Rene, som filmede 6 timer til vores bryllup d. 1/6 2019 - det var uden tvivl DEN BEDSTE beslutning vi tog for vores bryllup 🎉💛🤩 Vi eeeelsker de film, vi har fået fra Rene og kan se dem igen og igen!Video kan slet ikke sammenlignes med billeder. Det fanger stemningen på en helt anden og magisk måde, så vi aldrig glemmer, hvordan verdens bedste dag føltes for os og vores gæster 💫De bedste anbefalinger herfra: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Kærligst,Rasmus og Annaread more
Janni Lund Vilhelmsen
Janni Lund Vilhelmsen
2019-07-08T16:41:43+0000
René lavede bryllupsvideo for os. Og det var den bedste beslutning ♥️ Top professionelt fra start til slut. På... dagen var René fantastisk til at være til stede uden at folk følte sig overvågede og enormt god til at fange alle highlights🌟 vores video er blevet lige som vi håbede og mere til. Så 1000 tak for hjælpen og alle de bedste anbefalinger herfra. 🙌🏻♥️read more
Vicki Hald Neergaard
Vicki Hald Neergaard
2018-11-14T20:27:13+0000
Capturing Moments/Rene hjalp os på fortrinlig vis med at få nogle fantastisk dejlige billeder af min mand og jeg og... ikke mindst vores dejlige gæster ifm. brullup i september 2018. Vi satte pris på Renes fleksibiltet og gemyt, der gjorde, at vi på diskret og hyggelig vis fik foreviget vores bryllupsdag.read more
Marie Nerrand Kaas
Marie Nerrand Kaas
2018-11-03T05:42:32+0000
At få lavet vores bryllupsvideo, er én af e bedste beslutninger vi har truffet i forbindelse med vores... bryllup!Videoen er så rørende og så professionelt udført. Rene har virkelig øje for detaljen og har fået alle de ting med som jeg særligt ønskede mig, uden at jeg har skulle instruere ham. Alle detaljerne med kjole, blomster og de små øjeblikke man ikke selv så på dagen - dem har vi nu i den meste fantastiske video!Vi er meget taknemmelige for resultatet og for at vi fandt frem til Rene.Videoen er virkelig uundværlig - den tager os fuldkommen tilbage til dagen og alle de følelser vi havde. Det er fuldkommen unikt.Tusind tak!read more
Natasha Bascara Bleibach
Natasha Bascara Bleibach
2018-10-01T23:23:56+0000
Kan kun anbefale rene, det er virkeligt et godt stykke arbejde han har lavet, gør jer selv en tjeneste og få filmet... jeres store dag!😍 man vil kun fortryde det, hvis man ikke booket rene ❤️ jeg elsker vores video, den er perfekt 😍👰🏽🤵🏼-Johnni & Natasha ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Alexandra Victoria Kehlet Kristensen
Alexandra Victoria Kehlet Kristensen
2018-08-29T15:45:25+0000
1000 tak fordi fordi du foreviget vores bryllupsdag på smukkeste vis. Vi vil klart anbefale alle kommende brudepar til... at give dem selv dem gave, at få deres store dag filmet. Det er en film som vi med stolthed vil se tilbage på og mindes resten af vores liv. Endnu engang tak Rene ❤️read more
Parnuna Egede Dahl
Parnuna Egede Dahl
2018-08-28T11:55:48+0000
Vi brugte Rene som videograf til vores bryllup den 28. juli 2018 fra lidt før vielsen til efter brudevalsen, og vi er... meget tilfredse! Rene er venlig, afslappet, og diskret når han filmer. Han var hurtig til at levere bryllupsfilmen og filmen af sange/taler til os, og i det format vi ønskede. Han lavede gerne en rettelse, og vi og vores gæster er meget glade for resultatet. En videograf fanger stemningen på en helt anden måde end en fotograf, og vi benyttede os af begge dele - Vi var glade for hvordan de samarbejdede og supplerede hinanden, og vi vil ikke have undværet den ene eller den anden fordi det samlet set giver os så gode minder om vores helt store dag!read more
Maria-Louise Dalgaard
Maria-Louise Dalgaard
2018-06-05T16:12:26+0000
Vi havde fornøjelsen af René til vores bryllup d.19/5.2018. Vi var meget spændte da ingen i vores omgangskreds har... brugt video fotograf nogensinde og heller ikke rigtig vidste hvad det indebar og om det nu var nødvendigt eller bare frås. René har hele forløbet været nem at snakke med og få fat i, og svare på alle vores spørgsmål helt op til dagen og været meget tålmodig med specielt mig! René har overholdt alle aftaler til UG, og var på dagen nærmest usynlig så alt på vores videoer bare har virket helt naturligt. Vi havde René helt fra forberedelserne inden bryllupet og til brudevalsen, og han var næsten bedre til at berolige mig end mine veninder� Vi vil for alt i verden anbefale René til at filme bryllupsdagen for andre, da en video bare siger mere end 1000 ord! Vores familie og venner der har set videoen er så begejstret for hans arbejde, og de venner der ikke er blevet gift endnu, har alle sagt at de vil have det samme til deres fremtidige bryllup. Så alle der er det mindste i tvivl, GØR DET! Min mand var meget skeptisk da han hader at blive filmet og fotograferet, blev så rørt og er nu så lykkelig for vores valg, da vi lige fik dagen lidt tilbage igen�� Af hjertet TAK!read more
Next Reviews

Kendis bryllupper som Capturing Moments har foreviget

Liv Martine

Vinder af bagedysten & blogger

Anne Linnet

Dansk musikker

Andreas Martinsen

Chicago blackhawks ishockey spiller