Har et videobureau til daglig

Udover at lave bryllupsvideo og billeder, så driver jeg til dagligt et firma, som laver reklamefilm. Jeg beskæftiger mig primært med “Food, Livsstil og modebrancherne”. Eftersom min primære beskæftigelse er video og foto, kan du være sikker på en høj produktionskvalitet til dit bryllup.

Add Motion

Jeg hedder Rene Skou

Jeg elsker at være ude til bryllupper! Jeg bliver altid fyldt med energi af alle de glade mennesker, og ikke mindst så elsker jeg at være til stede for mine dejlige brudepar. For mig er det utrolig vigtigt, at I føler en tæt connection med mig, og at I virkelig mærker, at jeg vil jer det bedste. Jeg er utrolig udadvendt som person, hvilket resulterer i, at jeg altid falder i god dialog med jeres gæster.

Jeg bor i Vejle sammen med min forlovet. Vi elsker at rejse og opleve verden og  nye indtryk.

Min vision med bryllupsvideoer og billeder

Med mine bryllupsvideoer & billeder ønsker jeg at fange jeres unikke øjeblikke, der viser jeres kærlighed til hinanden på jeres unikke dag. Mit mål er at skabe minder, som i kan sidde og kigge tilbage på og få følelsen af at være tilbage på jeres romantiske dag.
Mine videoer og billeder er varme og romantiske, og mit største fokus er at få den rigtige følelse frem. Udover at vise kærligheden mellem jer, så gør jeg også meget ud at lave en video, som viser hvordan jeres familie og venner holder af jer og har en god dag.