Har et videobureau til daglig

Udover at lave bryllupsvideo og billeder – så driver jeg til dagligt et firma som laver reklamefilm. Jeg beskæftigere mig primært med Food, Livsstil og modebrancherne. Efter som min primærbeskæftigelse er video og foto, så kan du være sikker på en høj produktionskvalitet til dit bryllup.

Add Motion

Jeg hedder Rene Skou

Jeg elsker at være ude til bryllupper! – jeg bliver altid fyldt med energi af alle de glade mennesker og ikke mindst så elsker jeg at være til stedet for mine dejlige brudepar. For mig er det utrolig vigtigt at i føler en tæt connection med mig og at i virkelig mærker at jeg vil jer det bedste. Jeg er utrolig udadvendt som person, hvilket resulterer i at jeg altid falder i god dialog med jeres gæster.

Jeg bor i vejle sammen med min kæreste som også er bryllupsfotograf. Vi elsker at rejse og opleve verden og ny indtryk.

Min vision med bryllupsvideoer og billeder

Med mine bryllupsvideoer & billeder ønsker jeg at fange jeres unikke øjeblikke der viser jeres kærlighed til hinanden på jeres unikke dag. Mit mål er at skabe minder som i kan sidde og kigge tilbage på og få følelsen af at være tilbage på jeres romantiske dag.

Mine videoer og billeder er varme, romantiske og mit største fokus er på at få den rigtige følelse frem. Udover at vise kærligheden imellem jer, så gør jeg også meget ud at lave en video som viser hvordan jeres familie og venner holder af jer, samt har en god dag.